top of page
Business man working..jpg

Hvorfor velge Zigma360?

Introduksjon

Dette er Zigma360

Et styringssystem som settes opp for å støtte din bedrifts flyt

Det hele startet når Steinar Hagatun som bedriftsrådgiver på 1990-tallet så at bedriftene manglet et effektivt styringsverktøy til daglig drift. Etter å ha utviklet AutoCalc - et verktøy for produksjon, service og økonomi som brukes av flere bedrifter i dag - brukte han kunnskap og erfaring videre til utvikling av Zigma360. 

Målsetningen for Zigma360 har alltid vært å levere et fullstendig og helhetlig system som skal støtte 360' av våre kunders verdiflyt. Vår løsning har har vist seg å være en nøkkel for flere å få oversikt og effektiv drift for bedrifter i ulike bransjer.

Med over 90 fornøyde kunder kan vi med stolthet si at vi har lykkes i å levere en fleksibel ERP-løsning som skal dekke hele verdiskapning og flyten hos våre kunder - i ett system.

Mye kan gjøres for å gjøre bedrifter enda mer effektive

Vi elsker å sammen med våre kunder legge opp en løsning som er tilpasset deres verdiflyt, og som støtter opp samtlige prosesser i daglig virke.

Kravene til dagens ERP-løsninger blir stadig større, og et av de kanskje viktigste momentene er å fjerne behov for ytterligere systemer eller moduler for å dekke behovet til hele bedriften. 

Vi er lidenskapelig opptatt av å levere en løsning som hjelper våre kunder i deres hverdag, samtidig som vi fokuserer på å videreutvikle og drifte det mest komplette styringsverktøyet på markedet til produksjon og serviceindustri.

Menneskene bak Zigma360

Steinar Hagatun

Styreleder

  • LinkedIn

Hilde Nordgaard

Daglig leder

  • LinkedIn

Oleksii Vorobei

Teamleder

  • LinkedIn
bottom of page