top of page
Business man working..jpg

Et komplett styringsverktøy til produksjon og servicebedrifter

Hvorfor velge Zigma360?

Introduksjon

Dette er Zigma360

Hvordan det hele startet

Det hele startet når Steinar Hagatun som bedriftsrådgiver på 1990-tallet så at bedriftene manglet et effektivt styringsverktøy til daglig drift. Etter å ha utviklet AutoCalc - et verktøy for produksjon, service og økonomi som brukes av flere bedrifter i dag - brukte han kunnskap og erfaring videre til utvikling av Zigma360. 

Målsetningen for Zigma360 har alltid vært å levere et fullstendig og helhetlig system som skal støtte 360' av våre kunders verdiflyt. Vår løsning har har vist seg å være en nøkkel for flere å få oversikt og effektiv drift for bedrifter i ulike bransjer.

Med over 90 fornøyde kunder kan vi med stolthet si at vi har lykkes i å levere en fleksibel ERP-løsning som skal dekke hele verdiskapning og flyten hos våre kunder - i ett system.

Mye kan gjøres for å gjøre bedrifter enda mer effektive

Vi elsker å sammen med våre kunder legge opp en løsning som er tilpasset deres verdiflyt, og som støtter opp samtlige prosesser i daglig virke.

Kravene til dagens ERP-løsninger blir stadig større, og et av de kanskje viktigste momentene er å fjerne behov for ytterligere systemer eller moduler for å dekke behovet til hele bedriften. 

Vi er lidenskapelig opptatt av å levere en løsning som hjelper våre kunder i deres hverdag, samtidig som vi fokuserer på å videreutvikle og drifte det mest komplette styringsverktøyet på markedet til produksjon og serviceindustri.

Menneskene bak Zigma360

Steinar Hagatun

Styreleder

  • LinkedIn

Hilde Nordgaard

Daglig leder

  • LinkedIn

Oleksii Vorobei

Teamleder

  • LinkedIn
bottom of page