top of page

Bli med i vårt team

Vi ser etter nye talenter

Zigma360 er en arbeidsplass for utvikling og innovative løsninger. Se våre ledige stillinger nedenfor - finner du ikke en ledig stilling som passer dine kvalifikasjoner, tar vi i mot åpne søknader. Sendes til: post@zigma360.no

Bli med å utvikle fremtidens ERP løsninger

Karrieremuligheter hos oss gir deg muligheten til å jobbe med innovative ERP-løsninger som hjelper bedrifter med å øke sin effektivitet og produktivitet. Vårt team består av engasjerte og erfarne utviklere som samarbeider om å opprette løsninger som gjør hverdagen enklere for bedrifter og organisasjoner over hele verden. 

Et firma i vekst

Karrieremuligheter hos oss er mange, og vi lyser stadig ut stillinger vi trenger besatt. Vi er et firma i stadig vekst og søker hele tiden etter talenter for å hjelpe oss med å levere den beste ERP-løsningen til produksjon og service industrien. Vi tilbyr faglig utfordrende arbeidsoppgaver, konkurransedyktige lønnsbetingelser, fleksibilitet og et sterkt fokus på profesjonell utvikling. Vi er alltid på utkikk etter personer som ønsker å jobbe sammen med oss for å skape de beste løsningene.

Åpne stillinger

Åpen Søknad

Stavanger

bottom of page