top of page

Ny daglig leder i Zigma360 AS

Updated: Oct 23, 2023

Fra 1.oktober tiltrer Jesper Hebnes som ny daglig leder for Zigma360 AS.


Jesper Hebnes ser frem til å lede selskapet videre inn i neste fase

Foto: Studio TID


Jesper Hebnes kommer fra ledende rolle som Manager, Business Technology i Capgemini Invent. Før Capgemini har han jobbet i mange år som Solution Manager og produktleder i IST Norge.


Jesper er ydmyk og glad for å ha fått tillit av styret som ny leder for Zigma360.

- Det er med stor glede og høy forventning jeg ser frem til å starte på jobben med å ta Zigma360 over til neste fase sammen med de ansatte, samarbeidspartnere og kunder. Ambisjonene innen vekst og skalering er høye, og mulighetene er mange. Løsningen er utarbeidet på en slik gjennomtenkt og komplett måte, at sammen med dyktige kollegaer er jeg sikker på at vi skal takle denne neste vekstfasen godt, sier Jesper Hebnes.


Zigma360 har også opprettet nytt kontor i Stavanger, som vil også fungere som nytt hovedkontor videre, noe som gjenspeiler Zigma360 sin tilstedeværelse i regionen.


- Etter mange år med sterkt fokus på utvikling og bruk av programmet i et service- og produksjonsmiljø, er selskapet nå klar å skalere opp for vekst - først nasjonalt og deretter internasjonalt. Vi starter denne prosessen med nytt kontor i Stavanger og med tilsetting av ny daglig leder, sier styreleder Steinar Hagatun.


- Jesper har solid kompetanse og egenskaper for å lede Zigma360 inn i denne nye fasen, og vi ser fram til en spennende reise sammen.Comments


bottom of page